PIVA

Clef "Napoj"

Pivo Napoj, pivovarne Clef Brewery je čarobna mešanica. S skrbnostjo in pozornostjo v njem se mešajo kvalitete slovenskega in ameriškega hmelja. In rezultat očara že s prvim požirkom.

Protagonist "Dreamer"

Pivnica že dobiva svojo obliko in se prebuja iz dolgega spanca. Mi pa vam zato predstavljamo enega izmed naših osrednjih junakov izpod rok laških domačih pivovarjev.

Green Gold "Rocket Queen"

Rocket queen, vas bo gotovo prevzela s svojim atributi in vam predstavila novo dimenzijo užitka.

Green Gold "Cashmere"

Vaša roka se znajde v bližini grmičevja, ki je polno gozdnih sadežev. V ustih že čutite prijeten osvežilni okus in ko končno sežete proti dovoljenim dobrotam, vas v roki preseneti Neipa, ki je poimenovana CASHMERE.

Protagonist "Uličar"

Uličar je prvo pivo iz njihove kompilacije MusicBeer. Gre za sodelovanje z različnimi glasbenimi izvajalci in tako prepleta glasbo s skrbno izbranimi stili kraft piva - ker pivo dobi polnejši okus ob pravi glasbi in glasba nove dimenzije ob pravem pivu. Za začetek bosta za to poskrbela Uličar APA in skupina Marvin iz Laškega.

Skubeer "TE6"

Bogat okus omogočajo izredno kompleksne sestavine in vrhunski ameriški hmelji, kjer prevladujeta cvetlična in citrusna aroma z dodatkom začimb. Gre za pivo polnega okusa, z uravnoteženo aromo in grenkobo, ki ga boste nemudoma vzljubili vsi ljubitelji kraft piva.

Green Gold "Forbidden Fruit"

Naš prepovedan sadež je dovoljen vsem, ki razumete, kaj pomeni uživati v toplih pomladnih, poletnih in jesenskih večerih.